12 червня 2017
Tour de France українських аграріїв
Нещодавно українські аграрії взяли участь у агроекспедиції Французькою Республікою. Організатором поїздки стала компанія «Суффле Агро Україна», яка запросила основних партнерів українського агроринку, до складу яких, увійшла корпорація «Сварог Вест Груп».

- Агроекспедиція продемонструвала, що технологічно українські фермерські господарства нічим не поступаються французьким. Сільське господарство тут більш опікуване державою, хоча основа його - приватне землеволодіння. Крім того, у французьких фермерів є ряд пільг на кредити для закупівлі нової сільгосптехніки, добрив та засобів для захисту рослин, - поділився враженнями головний агроном корпорації Олексій Володимирович Сидорчук.

Агроекспедиція охопила 4 регіони Французької Республіки. У містечку Ножан-сюр-Сен провінції Шампань, де розташовано головний офіс Soufflet Group, відбулося довгоочікуване знайомство із Мішелем та Жан-Мішелем Суффле, власниками компанії-організатора.

- Компанія Soufflet Group та корпорація «Сварог Вест Груп» нещодавно розпочали співпрацю, але вже налагодили партнерські стосунки. Нам приємно, що компанія Soufflet Group, як лідер виробництва солоду на європейському ринку, зацікавлена у співпраці із корпорацією «Сварог», – дав оцінку поїздці директор департаменту з постачання Тарас Валентинович Миропольський.

Українські фермери мали можливість відвідати декілька французьких ферм: L’geon, із сучасним технопарком; Saint Marie des Pins, із інноваційним роботом-дояром; смарт-ферму, із технологіями точного землеробства та органічну ферму, яка вже 20 років не має на озброєнні класичних плугів.
Захоплива поїздка відбулася до порту Silo La Pallice, який є першим за величиною портом у Франції та другим за об’ємом імпорту зернових. Саме тут розташовані 2 елеватори Soufflet group, один із яких – на береговій лінії - буде зданий в експлуатацію у 2018 році.

Агроекспедиція продемонструвала, що українська аграрна галузь може пишатися власними досягненнями та конкурентоздатна на ринках Європи.

soufflet

< Повернутися