26 грудня 2018
РЕЗУЛЬТАТИ ВИРОБНИЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОРПОРАЦІЇ «СВАРОГ ВЕСТ ГРУП» У 2018 РОЦІ

Корпорація “Сварог Вест Груп” підвела підсумки врожайності основних культур у 2018 році.

Сьогодні Корпорація "Сварог Вест Груп" – це 80 тисяч гектарів плодючих земель у Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській областях, де вирощується широкий спектр культур за традиційними та органічними технологіями. Так, оперуючи багаторічним практичним досвідом та дружньою командою професіоналів. Агрохолдинг "ввійшов в сезон-2018" агрономічно й технологічно правильно та, незважаючи на примхливі погодні умови впродовж всього року, отримав достатні показники врожайності за основними культурами, що оброблялися за традиційною технологією (в заліковій вазі):

• пшениця озима – урожайність 6,81 т/га;
  • пшениця яра – урожайність 3,17 т/га;
  • кукурудза – урожайність 10,63 т/га;
  • соя – урожайність 3,58 т/га;
  • пивоварний ячмінь – урожайність 5,78 т/га;
  • квасоля – урожайність 2,56 т/га;
  • цукровий буряк – урожайність 51,20 т/га,
  • а також 4,81 т/га озимої пшениці (оброблялась за органічною технологією).

"Якщо говорити про основні показники збіжжя, то на сьогодні ми маємо цифри, якими можна пишатись. Що ж до осінньої посівної у всіх трьох регіонах присутності – пройшла успішно. Ми засіяли 16 тис. га озимою пшеницею та 3 255 га озимим ріпаком", – коментує Сергій Анатолійович Філюк, член Ради директорів, виконавчий директор (проект "Рослинництво") Корпорації "Сварог Вест Груп".

Врожай-2018