23 квітня 2019
Примножуємо технічні потужності

Корпорація "Сварог Вест Груп" продовжує поновлювати свій технічний парк новою технікою.

Техніка закуплена в межах лізингових угод, постачальниками стали одні із найбільш успішних дилерів агротехніки, провідні дистриб’ютори на аграрному ринку.

"Ми придбали чотири самохідних обприскувача Berthoud Raptor 4240 (Франція). Перевагою якого є змінний кліренс 1,25-1,80 м, який регулюється гідравлічно, що дає змогу проводити обробіток високорослих культур та заходи з захисту рослин без використання авіації. В нову колекцію увійшли 2 сівалки Horsch Maestro 16 SW, перевагою яких є ідеальне закладення насіння з робочою швидкістю до 12 км/год та паралельне диференційоване внесення добрив, 5 Horsch Pronto 6 DC PPF – універсальний посівний комплекс для роботи в будь-яких умовах після плуга або дискової борони, оснащений електронною системою DrillManager, що забезпечує цілковите керування функціями сівалки (дозування і постійний сенсорний контроль висіву насіння та добрив). Випробувавши в роботі трактори John Deere, не вагаючись знову обрали цей бренд, зосередили свою увагу на 6 John Deere 8345 R та 2 John Deere Premium 6135 B, які буде оснащено автотрекерами, що дозволить раціонально використовувати ресурси", – прокоментував Сергій Сергійович Іщук, заступник генерального директора ТОВ "Торговий дім "Шепетівський цукор"".

Технічний парк – запорука успішного та якісного ведення землеробства. Корпорація повністю забезпечена сучасною сільськогосподарською технікою для ведення як ефективного традиційного землеробства, так і органічного.

"Наша компанія має власну службу МТС,  що складається з регіональних підрозділів, з усією необхідною інфраструктурою, необхідними потужностями для якісного та своєчасного ремонту, технічного обслуговування усіх одиниць техніки. Весь технічний парк Корпорації "Сварог Вест Груп" постійно перебуває у робочому стані та повній бойовій готовності", – відзначив Сергій Анатолійович Філюк, член Ради директорів, виконавчий директор (Проект "Рослинництво").

Оновлення техніки