26 березня 2019
Оптимізувати та вдосконалити: виробничі ініціативи фахівців компанії

У грудні минулого року Корпорація “Сварог Вест Груп” підвела підсумки Конкурсу інновацій "Скринька ідей” на створення кращої технологічної розробки, одним із ноу-хау стала механізована платформа для подачі тюків сіна або соломи до подрібнювача.

За результатами захисту проектів, рішенням Конкурсної комісії та затвердження Радою директорів компанії, переможцем (3 місце) став проект Валерія Петровича Галузи, начальника Відділу забезпечення операційної діяльності ТОВ “Подільський Господар”.

Ідея виникла в ході діяльності з метою: покращення умов безпеки працівників, безперебійної механізованої подачі тюків до подрібнювача, зменшення кількості робочого часу працівників на здійснення процесу виробництва, а також економії електроенергії за відсутності холостого ходу. Цей механізм дозволяє подрібнювати солому та сіно на грубі корми для великої рогатої худоби.

Реалізація проекту дала можливість скоротити витрати на використання трактора-навантажувача та розхід електроенергії у сумі понад 12 000 грн на місяць, що при постійних циклічних виробничих процесах демонструє значну економію, згідно результатів демовипробувань у січні 2019 року.

Фахівці компанії, зацікавлені у вдосконаленні процесів, не рідко пропонують рішення для вдосконалення щоденних циклів, саме для заохочення таких ідей і було розроблено концепт Конкурсу “Скринька ідей”. Зараз триває новий збір проектних заявок

проект Галузи - подача тюків сіна