30 травня 2019
ОФІЦІЙНА ПОЗИЦІЯ КОМПАНІЇ ЩОДО ПОДІЙ 29 ТРАВНЯ 2019 РОКУ

Вчора, 29 травня 2019 року, відбулось передання матеріальних цінностей від ТОВ «Серединецьке» (код ЄДПРОУ 32678262), що входить в структуру Корпорації «Сварог Вест Груп», для ТОВ «ТЕХНОТОРГ» (код ЄДПРОУ 30976452). Серед переданих цінностей – комбайни зернозбиральні NEW HOLLAND CR 9080, NEW HOLLAND CX-8080, жниварки зернові та інша техніка 2013-2015 років випуску, яка вичерпала свій моторесурс та потребувала значних капіталовкладень у її відновлення.

Корпорація «Сварог Вест Груп» системно працює над оновленням технічного парку. Так, цього року в межах лізингових умов агрохолдинг закупив 4 самохідних обприскувача Berthoud Raptor 4240, 2 сівалки Horsch Maestro 16 SW, 5 Horsch Pronto 6 DC PPF, на 6 John Deere 8345 R та 2 John Deere Premium 6135 B на загальну суму 118 млн. грн, а також здійснив закупівлю 8 зернозбиральних комбайнів CLAAS Lexion 760 та трактора John Deere 8345 на загальну суму 3 млн. долл. США.