07 лютого 2019
Конференція "Врожай починається з ґрунту"

Корпорація «Сварог Вест Груп» взяла участь у конференції "Врожай починається з ґрунту".

7 лютого у Львові делегація представників Корпорації "Сварог Вест Груп" взяла участь у конференції з питань агрономії і управління якістю ґрунтів, організованою Групою компаній «Агро Експерт».

Під час конференції відбулось ознайомлення представників українського агробізнесу із досвідом чотирьох американських і двох українських делегацій-агроекспертів. Ключовими питаннями до обговорення стали: визначення слабкої сторони ґрунту та як її підсилення, пошук невикористаного потенціалу полів та його реалізації.

Корпорацію "Сварог Вест Груп" на заході представили головний агроном (проект "Рослинництво") Филимон Петрович Антонюк, головний агроном Північного регіону Сергій Дмитрович Болюх, начальник Центру точного землеробства Дмитро Вікторович Зайцев, начальник Виробничої лабораторії аналізу ґрунтів Ольга Євгенівна Бикова та генеральний директор ТОВ "Серединецьке" Сергій Сергійович Іщук.

Спікери конференції висвітлили ті "куточки" агрономії та управління ґрунтами, на які варто звертати більше уваги, адже світовий досвід демонструє, що успіх сільськогосподарської справи ховається в деталях.

Врожай грунт