25 квітня 2018
Бути відкритими до громад

Корпорація "Сварог Вест Груп" усвідомлює, що політика роботи з орендодавцями має бути відкритою та ставлення до них має бути максимально справедливим. Важливо проводити загальні збори пайовиків систематично, на яких можна отримати інформацію про загальний стан справ, проаналізувати і зрозуміти найважливіші потреби орендодавців та громад.

17 квітня 2018 року розпочались чергові зустрічі представників Корпорації "Сварог Вест Груп" із громадами населених пунктів території присутності. На "побаченні" із громадами сіл Гізівщина та Житинці Любарської об’єднаної територіальної громади Житомирської області були присутні директор підприємства структури Корпорації ПП "Агрофірма "Гізівщина"" Криничко Віталій Іванович, начальник відділу земельних ресурсів Північного регіону Корпорації “Сварог Вест Груп” Куций Михайло Іванович, юрисконсульт відділу ведення договірної роботи Безейко Світлана Іванівна, фахівець із соціальної роботи Ліфаса Віра Вікторівна.

Корпорація, як соціально відповідальна компанія, безпосередньо працює з організаціями та громадами: надає консультаційну підтримку щодо їх розвитку та посилення; визначає необхідні ресурси та як їх доцільно використовувати; проводить оцінку потреб; планує та організовує заходи освітнього, культурного та соціального характеру для цих громад; проводить зустрічі та виїзди до громад у регіонах.

Агрохолдтинг приймає максимально активну участь у розвитку місцевих громад та реалізовуває соціально значущі проекти.

"Ми сьогодні зібрались у залі приміщення сільської ради, в якому було проведено ремонтні роботи завдяки Корпорації "Сварог Вест Груп". Також, дякуючи компанії наші вулиці освітлені та маємо гарну криницю, допомагають сварогівці школам, садочкам, розчищають дороги від снігу. Вже шостий рік поспіль не залишаються осторонь проблем громади наших сіл і підтримують нас", - ділиться Анатолій Євгенович Франков, староста с. Гізівщина.

Орендодавці мали змогу поділитися своїми потребами, почути всю необхідну для них інформацію, задати питання, які їх турбують, обговорили разом шляхи подальшої співпраці.

"Зустріч з нашими орендодавцями пройшла із взаєморозумінням, їм було надана вся необхідна інформація щодо умов оренди паїв та наших благодійних програм. Ми вислухали потреби та побажання орендодавців, взяли до уваги їхні зауваження. Пайовики із радістю сприйняли новину про збільшення орендної плати. Також кожному орендодавцю була надана можливість отримати юридичну консультацію. В основному консультувались із питань порядку переоформлення спадщини та отримання правовстановлюючих документів", – говорить Світлана Іванівна Безейко, юрисконсульт відділу ведення договірної роботи Корпорації "Сварог Вест Груп".

Такі зустрічі представники корпорації продовжують проводити в інших регіонах своєї діяльності.

КСВ - збори громади