08 лютого 2019
Афганці пам’ятають все

З метою реалізації програми соціальних інвестицій "З людьми і для людей", агрохолдинг надав фінансову допомогу та підтримав ініціативу Миколи Івановича Ліончука  надрукувати книгу про воїнів-інтернаціоналістів в Афганістані — “Спогади”.

У Шепетівській міській бібліотеці, 7 лютого відбулась презентація книги “Спогади” про воїнів-інтернаціоналістів Шепетівщини, які взяли участь у повномасштабній війні проти Афганістану. Автор видання – Микола Іванович Ліончук, громадський діяч, член ГО “Шепетівська спілка ветеранів Афганістану”, який впродовж років збирав інформацію про афганські події та відомості про воїнів-"афганців”, які проживають в місті та районі.

Вихід книги – це результат плідної співпраці автора та воїнів-інтернаціоналістів за підтримки Корпорації “Сварог Вест Груп”. Книга написана у 2018 році та приурочена до 30 річниці виведення військ з Афганістану, вийшла у 100 примірниках.

“Моя книга — це спогади про страшні роки війни, про наших земляків, що служили зі мною. Я хотів написати про тих хлопців, з якими ділив шмат хліба — і мені це вдалося”, - прокоментував автор книги Микола Ліончук.

Видання такої книги спогадів є знаковою подією не лише для ГО “Шепетівська спілка ветеранів Афганістану”, а й для культурного життя міста, збереження історичної спадщини. Видання також стане цінним для військово-патріотичного виховання молоді та прикладом мужності і героїзму земляків, які пройшли небезпечними дорогами війни.

Афганці